ads

Kına Organizasyon Fiyatları

Kına geceleriniz için her şeyin tam ve eksiksiz olmasını hayal ediyorsanız ama aynı zamanda bütçenizi de çok sarsmasın diyorsanız şimdiden araştırmalara başlamış olmalısınız.

Sizler için artık her detayın düşünüldüğü ve sizlerin zamanından çalmadan, istediğiniz ve hayalini kurduğunuz kına gecesini yaşatmak için hazır bekleyen Krizantem Davet ile bunu başarmaya hazır mısınız? İlk aklınıza gelen böyle bir hizmet çok pahalı olabilir ve benim bütçem yetersiz kalabilir mi acaba olabilir.


Kına organizasyon firması ile tanıştığında ve en önemlisi fiyatları ile verilen hizmetleri incelediğinizde ne kadar uygun fiyatların sunulduğunu görecek ve tek tek kendiniz uğraşmak yerine, hem işi ehline bırakacak hem de aklınıza bile gelmeyen birçok ayrıntının sizlere sunulmasını sağlayabilirsiniz.

Kına organizasyon fiyatlarına baktığımızda içinde birçok ayrıntının olduğu ve sizlerin sadece keyfini sürdüğü Sultan paketi 1,490 liradan başlayan fiyatlar ile sizlere ulaşıyor olacak.

Bu uygun fiyat içinde nedimelerden tutun da, kına tahtına ve cibinliğe kadar, davul ile yapılan Showlardan tutun da arkadaşlarınız için bile 5 adet kaftanın düşünülmesine kadar her ayrıntı yer alıyor.


Yine kına gecesi için olmazda olmaz olan kına tepsisi ve kına sepetinin en özel hali, dağıtılmak üzere el gülleri, el mumları, kına taçları ve dahası sunuluyor olacak.

Tüm bunları kendiniz bile tek tek toplamak ve vermek istediğinizde hem ne kadar pahalı tutacağını hesaplayabilir hem de günlerinizin boşuna gideceğini hemen anlayabilirsiniz.

Kına gecesinin o heyecanlı stresi zaten sizi sarıyorken birde bu detaylar ile boşuna uğraşmayın ve ekonomik kına paketleri ile başlayan birden fazla seçenek sunan Krizantem Davet ile çalışmaya başlayın deriz.


Kına organizasyonu hakkında daha fazla bilgi almak, nasıl olacağı hakkında bilgi edinmek ve eklemek istediğiniz her konu için Krizantemdavet.com bir tık kadar uzağınızda olacak. Size en uygun kına paketini satın alın ve unutulmaz bir kına gecesi nasıl yapılır gelen tüm konuklarınıza bunu bire bir yaşatmış oluverin. Üstelik çok uygun kına organizasyon fiyatları ile yapacak ve ekonominizi de zorlamayacaksınız.