ads

Kadife Kaplı Yasin Kitabı Toptan Satışı

Kadife Yasin, Kadife Kaplı Yasin, Kadife Yasin Kitabı
Bilindiği gibi artık mevlitlerinize gelen konuklarınıza hoş bir anı bırakmak ya da sadece hayır için de sevdiklerine tanıdıklarınıza Yasin kitabı dağıtmak oldukça ön plana çıkmaya başladı. Sizlerde kaliteli bir hediye vermek isterseniz ve yılarca verdiğiniz kişilerde bir anı olarak, her zaman açılan bir Yasin kitabı olarak kalsın isterseniz kadife yasın kitabını tercih edebilirsiniz.

Kadife kaplı Yasin kitabı toptan alımlarda çok uygun bir fiyat ile karşınıza çıkacak. Tanesini neredeyse yüzde 50 oranında indirimli almak mümkün. Muhtemelen sizler böyle bir ürün dağıtmak istediğinize karar verdiğiniz göre yüksek sayıda alım yapıyor olacaksınız. Bunun için de ucuz kadife kaplı Yasin almak önceliğiniz olacaktır. Kadife kaplı Yasin toptan alım demek, kalitesi düşük bir ürün almak demek asla değildir buna emin olabilirsiniz.


Kadife Yasin, Kadife Kaplı Yasin, Kadife Yasin Kitabı
Furkan Neşriyat ile artık teşbih hediyeli olarak sunulan kadife Yasinleri bile çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Dilerseniz lafızlı ve birçok farklı renk seçeneğine bakınarak siparişlerinizi verebilirsiniz. Kadifenin dayanıklı kitabı yıllarca koruyacak ve sık sık açılan bir dua kitabı olsa dahi, uzun yıllar aynı kalite ile gitmesini sağlıyor olacak.

Aynı şekilde işyerinizde ya a toplantılarda da Yasin satışı yapıyorsanız o halde bizce yine hediyelik olması açısından kadife Yasin kitabını tercih edebilirsiniz. Uygun fiyata toplu olarak satın alabilir ve satışını yaparak kazanabilirsiniz. Sizlerde bu kadife kaplı Yasin toptan alımlarını yapmak için siteye giriş yaparak kalite kalite ve çeşit çeşit sunulan Yasin kitaplarını inceleyerek karar verebilirsiniz.

Kadife Yasin, Kadife Kaplı Yasin, Kadife Yasin Kitabı
http://furkannesriyat.com.tr/ adresinde en özel ve en anlamlı hediyeyi bulmuş olacaksınız. Unutmayın ki bundan daha güzel daha değerli bir hediye bulamazsınız. Sizlerde ister karton kapalı olanlardan isterseniz kadife kapaklı olanlardan, isterseniz yanında hediyesi olan ürünlerden kısaca işinize yarayacak ve beğeneceğiniz ürünleri sipariş vererek ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak ve fiyatları online olarak görmek istiyorsanız hemen Furkan neşriyat adresinden ulaşım sağlayarak siparişinizi verebilirsiniz.